Over ons

Office Furniture is opgericht in januari 1992 en is sindsdien een betrouwbare partner als het gaat om allerlei kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kantoormeubilair en kantoorartikelen, het repareren en servicen van kantoormeubilair, het volledig inrichten van kantoren en het leveren van verschillende typen brandkasten. Office Furniture is gevestigd aan de Gemenelandsweg no. 57 te Paramaribo. 

Missie 
Onze missie is het leveren van hoogwaardig kantoormeubilair voor de particuliere en zakelijke markt en het inrichten van kantoorruimtes, groot of klein en voor ieder budget. Office Furniture creëert de perfecte kantoorbeleving voor u. Wij bieden de oplossing voor uw kantoor, gebaseerd op een groot assortiment, deskundigheid en service.

Visie
Wij willen als organisatie blijven groeien door klanten te voorzien van hoogwaardige kwaliteit kantoormeubilair en goede after-sale service, rekening houdend met de wensen en behoefte van onze klanten. Wij willen inspelen op een veranderende wereld door inventief onze productenlijn aan te passen. 

Kernwaarden
  • Accuraat / Efficiënt
Onze medewerkers komen na wat zij beloven. Afspraak is afspraak.
Werkzaamheden zijn altijd optimaal en in detail uitgewerkt.
  • Klantgerichtheid
Persoonlijke benadering van de klant; klantvriendelijk personeel dat de klant deskundig adviseert. Aandacht voor wat de klant écht wil.
  • Betrouwbaarheid 
Bij eventuele vertraging wordt het altijd doorgegeven aan de klant.
  • Representatie
Winkel, kantoor, personeel en transportmiddelen zijn altijd goed verzorgd en netjes. 
Pickup & Return date
Select car category
Pickup location
Personal Info
Your price:
Whoops! The requested page could not be loaded!
Please check your internet connection, or try again later